Garantie

Termenii acordarii garantiei:

Prin intermediul garantiei acordate, clientul poate solicita prin completarea formularului de garantie repararea sau schimbarea produsului daca defectul aparut in urma utilizarii este rezultatul neconformitatii materialelor sau a manoperei, aceasta impiedicand utilizarea normala a produsului.

Cererea de efectuarea a garantiei se adreseaza exclusiv pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului fizic si a site-ului echipamente-joy.ro, acceptarea cererii de garantie se face numai prin completarea formularului on-line.

Procedura de solicitare a garantiei se adreseaza la punctul de lucru al firmei situat in: Str Oboga, nr. 15, sector 6, Bucuresti, sau pe site prin formularul de garantie.

Produsul defect trebuie sa fie insoţit de toate accesesoriile acestuia, certificatele de garantie care au insotit produsul si dovada scrisa (factura, bon) a cumpararii acestuia de la S.C. ECHIPAMENTE JOY S.R.L.

Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.

Produsele care necesita acordarea garanției pot fi aduse personal de catre client, reprezentant, sau pot fi expediate prin curier la adresa: S.C. ECHIPAMENTE JOY S.R.L., Str. Oboga, nr. 15, Sector 6, București, Departamentul de Service, cu mentiunea la observatii colet: GARANTIE.

Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul site-ului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei.

Certificatul de garantie nu acopera defectiuni survenite ca urmare a exploatarii sau a intretinerii defectuaose a produsului, a utilizarii in scopuri ce nu corespund conformitatii, defectiuni datorate abuzului, neglijarii, dezmembrarii, sau produsele care au suferit eventuale reparatii si modificari de catre terte persoane sau firme.

Garantia nu se acorda suprafetelor de acoperire, accesoriilor sau ambalajului.

Facebook