DESPRE NOI

In anul 2016 se nastea intr-un atelier de mici dimensiuni primul produs fabricat sub denumirea Echipamente-Joy. Fabricat in Romania. A fost primul pas catre un proiect in care am reusit sa integram o reteta de succes si sa devenim un producator apreciat de clienti. Secretul nostru este fuziunea perfecta intre metode traditionale de fabricatie, materiale performante, implementare de tehnologii si tehnici noi. Dintre toate acestea insa, probabil cel mai important aspect al proiectului Joy, este relatia stransa cu clientii si dezvoltarea tuturor echipamentelor pe baza experientei si cerintelor acestora.

La ora actuala atelierul Echipamente-Joy produce o gama extinsa de echipamente si accesorii destinate unor pasiuni pe care le practicam si noi, facand astfel mult mai usor sa obtinem un produs final performant in care sa primeze confortul si protectia.

Outdoor, pescuit, vanatoare, moto, boating, ski & snowboard, echipamente tehnice, sunt principalele domenii pentru care fabricam in Romania echipamente si accesorii din pasiune.

De ce sa alegi produsele noastre?
Intr-o piata in care este evidenta oferta uriasa de produse similare importate, Echipamente-Joy functioneaza motivat de un singur scop final. De a transforma zilnic dimensiunile personale a zeci de clienti in tot atatea articole unice.

Facebook